The Outer Worlds – космічна RPG творців Fallout.

Олександр Ткачук
11.10.2019 11:42

Вже 25 жовтня! The Outer Worlds – космічна RPG творців Fallout. Подорожувати між планетами та визначати поведінку героів, їх вчинки і долю – це буде неабияк захопливо та неочікувано. The Outer Worlds – з 25 жовтня!

Поділитися
Коментарі (0)

Напишіть відгук

>Дякуємо!
Ваш коментар надіслано на модерацію!
Коментарі відсутні
Наступна
CEE & CEE GAMES 2019: Інтерв’ю. Відгуки. Враження

Ось і минула одна із наймасштабніших виставок України – CEE & CEE GAMES 2019! І ми в свою чергу, будемо активно публікувати відео проте, як все це відбувалось! У цьому ж відео, ми покажемо декілька цікавих інтервю із враженнями та відгуками по CEE & CEE GAMES 2019.

Попередня
PlayStation на CEE & CEE GAMES 2019

Зона PlayStation на CEE GAMES 2019 стала справжнім втіленням мрій геймерів різного віку. Деякі відвідувачі висловлювали бажання залишитися там назавжди. І це зовсім не дивно! Де ще в реальності існує місце, де зібране найкраще зі світу консольних ігор?

Рекомендуємо також

Огляд мягких іграшок-сюрприз ROBLOX Micro Blind Plush!

Дивитись
25.12.2022 14:17
У міні огляді ми тебе точно приємно здивуємо! Адже це цьогорічна новинка і перший плюш від ROBLOX – Micro Blind Plush! Перенесіть свої пригоди з онлайн ігри Roblox у реальний світ разом з м’якою іграшкою-сюрпризом. Прикрасьте свій стіл, книжкову полицю або ліжко привітним плюшевим...

Call of Duty Modern Warfare® повертається!

Дивитись
10.10.2019 11:43
Готуйтесь, до зброї! Call of Duty Modern Warfare® повертається! Гра доступна з 25 жовтня. Ставки високі як ніколи: гравцям належить стати головними героями захоплюючої саги про події, які зачіпають баланс сил в масштабах всієї планети. Call of Duty®: Modern Warfare® вразить шанувальників вкрай жорстким і...

PlayStation 5 – надшвидшке розпакування !

Дивитись
27.11.2020 11:52
Нарешті це відбулось! І світ почав отримувати свою довгоочікувану новинку від Sony – PlayStation 5! Сьогодні ж ми покажемо, що знаходиться у коробці від ПС5. Готові це побачити? P.S. У відео також викорстовується сучасна керована світлодіодна гірлянда Twinkly.