Новий сезон Call of Duty: карколомні баталії та фінал історії Ефіра

Катерина Кисельова
24.09.2019 17:35

Американська компанія Treyarch порадувала прихильників популярного шутера Call of Duty: Black Ops 4 приємною новиною, а саме – виходом нового сезону даної гри під назвою Dark Divide («Темний бар’єр»).

До слова, в новий сезон входить дві карти для мережевої гри, оновлений режим Blackout та різні персоналізовані елементи. Як повідомляють самі розробники Treyarch, в Dark Divide відбувається фінальна битва між позитивними героями та злодіями, а також завершення історії про зомбі Ефіра, що триває понад 10 років. Тож оновлення гри обіцяє бути епічним!

Так, в режим Dark Divide («Темний бар’єр») входить такий безкоштовний контент:

  • При створені режиму Blackout  («Затемнення») розробники певно надихались естетикою коміксів. В ньому кіберспортсмени зможуть випробувати обмежений у часі режим гри Heavy Metal Heroes, в якому буде доступний новий танк та оновлене озброєння.
  • Режим «Зомбі» – операція Dark Divide із новим Перк (Blaze Phase) та двома новими еліксирами (Secret Shopper та Power Vacuum), з якими гравці вирушать в останній розділ історії Ефіру.
  • Режим «Чорний ринок» доповнився новим різноманітним одягом для героїв і для злодіїв, предметами персоналізації, камуфляжем і жестами, призначеними для операції Dark Divide. А також зброєю: пістолет-кулемет VMP, автомати АН-94 і Echohawk Dual Bore, версії MkII і Mastercraft для VKM 750 і Mastercraft для Predator S6 Stingray.

Також власникам Black Ops 4 буде доступний ще й додатковий контент, а саме:

  • Новий розділ режиму «Зомбі» – Tag Der Toten: загін Victis повертається для завершення сюжетної лінії Ефіра.
  • Нова карта для мережевої гри Launch: оновлена карта радянського космодрому з оригінальної Call of Duty: Black Ops.
  • Карта для мережевої гри Lair: ця локація розташована навколо кальдери вулкана. Геймеру необхідно обережно пересуватися по багаторівневій карті, щоб перемогти до того, як спрацює «Смертельний лазер».

Поділитися
Коментарі (0)

Напишіть відгук

>Дякуємо!
Ваш коментар надіслано на модерацію!
Коментарі відсутні
Наступна
Call of Duty: Modern Warfare – бути капітаном Прайсом

Розмова директора студії Infinity Ward і британського актора Беррі Слоуна, який у новій грі зіграв капітана Прайса. Дізнавайтеся подробиці про Call of Duty: Modern Warfare, глобальний реліз якої заплановано на на 25 жовтня 2019 року на PlayStation4, Xbox One та ПК.

Попередня
WWE 2K20: офіційний трейлер, міні геймплей, ігровий ролик

WWE2K20 – відеосимулятор боротьби. Гравці отримають покращений ігровий процес і нові режими гри. Вихід гри заплановано на 22 жовтня 2019 року.

Рекомендуємо також

Цього тижня в GTA Online: потрійна винагорода в серії «Битва на арені», знижка на майстерню та інші бонуси

Читати
03.04.2020 10:59
Цього тижня вирушайте до Південного Лос-Сантоса і відвідайте арену Maze Bank Arena, де ви маєте можливість отримати потрійні виплати GTA $ і більше досвіду RP. У «Битві на арені» учасники змагаються в дев’яти різних варіаціях бойових дій на спеціальних автомобілях. За успішне проходження битви...

Borderlands 3: режим Mayhem 2.0 і новий сезонний захід

Читати
23.04.2020 17:30
Новий режим Mayhem 2.0 покликаний помітно змінити ендгейм-вміст Borderlands 3, внісши правки в роботу Mayhem-модифікаторів, а в Revenge of the Cartels гравці повинні будуть вистежити й знищити співробітників картелю, щоб отримати унікальні для даного заходу винагороди. Сьогодні вийшло два безкоштовних доповнення Borderlands 3: режим...

Wild Hearts: приборкайте дикий світ

Читати
03.01.2023 12:06
Опануйте стародавні технології, щоби полювати на гігантських звірів. Гра Wild Hearts – це нове слово у мисливському жанрі, де технології дають вам шанс поборотися з гігантськими звірами, наділеними силою природи. Полюйте на них наодинці або разом із друзями. За легендою, ніхто не пам’ятає, чому...