Свіже оновлення, цікаві деталі та нові режими від Borderlands 3

Олександр Ткачук
16.09.2019 16:18

Ловіть свіже оновлення, цікаві деталі та нові режими від Borderlands 3. І одразу з приємних новин, адже оновлення популярної гри шутера від американської студії Gearbox Software – Borderlands 3 вже доступне на PlayStation 4, Xbox One і ПК у всіх регіонах. До слова, це вже четверта гра в серії Borderlands, яка є продовженням Borderlands 2.

Також, варто зазначити, що спочатку Borderlands 3 на ПК буде розповсюджуватись через онлайн-сервіс Epic Games Store, а сам реліз гри в Steam запланований на квітень 2020 року.

Отож, всесвіт Borderlands 3 увібрав у себе все найкраще, що було в його попередніх версіях і доповнився своїми новими та унікальними особливостями. Розробники стверджують, що розвиток персонажів та сюжету гри відтепер буде повністю індивідуальним.

А завдяки системі Quick & Seamless Co-Op Action гравці тепер зможуть об’єднуватися онлайн на різних платформах, незалежно від наявного досвіду гри та кількості пройдених рівнів.

Щодо сюжету, то в оновленні близнюки Каліпсо, що є головними антагоністами геймплею, об’єднали бандитські клани і ось-ось стануть найсильнішими у всесвіті Borderlands 3. Отож, всім гравцям доведеться зупинити негідників і знищити їхні недобрі плани.

Шукач Сховища (Vault Hunter) – це саме той персонаж, у якого вам потрібно буде перевтілитись. Їх, до речі, чотири і кожен із них володіє унікальними здібностями та характером. До того ж, тут також передбачено безліч варіантів персоналізації персонажу.

Гра має режим Lock, Load, and Loot, де можна вдосконалити та максимально розширити арсенал зброї. Також світ Borderlands 3 розширив свої масштаби, адже з’явилась можливість відкривати нові прикордонні райони та місця далеко за межами Пандори.

Отож, мандруйте  ворожими сахарами, досліджуйте знищені та загарбані міста й долайте ворогів!

За словами розробників, оновлена версія Borderlands 3 увібрала в себе тільки найкраще: варіативні налаштування, найкращі в сегменті параметри гри, дотепний гумор та інноваційний багатокористувацький геймплей.

Не згодні, тоді гайда грати і перевіряти!

Поділитися
Коментарі (0)

Напишіть відгук

>Дякуємо!
Ваш коментар надіслано на модерацію!
Коментарі відсутні
Наступна
Що приготувало оновлення Red Dead Online?

Приємна новина очікувала на фанів гри Red Dead Online. Адже всесвіт Red Dead доповнився контентом «Промисли на фронтирі» із новими ролями, бонусами та особливості. Розробники пообіцяли всім, що тепер будуть представляти нових легендарних злочинців. Отож, щотижня у грі з’являтиметься новий небезпечний вбивця, шахрай або злодій. І першим антагоністом оновлення стала вдова вбивці Рікардо Альказара – […]

Попередня
Огляд Call of Duty Modern Warfare

Шістнадцята основна гра в серії Call of Duty, так званий «м’який перезапуск» підсерії Modern Warfare, вже не за горами. Адже 25 жовтня цього року, гра буде представлена у всій красі для всіх геймерів на ігрових площадках Microsoft Windows, PlayStation 4 і Xbox One. Нагадаю, що Call of Duty: Modern Warfare — це відеогра – шутер […]

Рекомендуємо також

CDPR випустили новий патч для Cyberpunk 2077!

Читати
02.01.2021 12:00
Мабуть кожен з вас чув про проблеми гри Cyberpunk 2077 на старті. Ці новини тиражували всі ЗМІ, навіть не ігрові, адже погані новини легко ширяться і завжди популярні. Але як щодо хороших новин? CDPR випустили новий патч, що значно покращує роботу гри на консолях...

Відеогра XCOM: Chimera Squad стане доступною для ПК з ОС Windows 24 квітня 2020 року

Читати
16.04.2020 12:41
2K і Firaxis випустили сюжетне продовження легендарної тактичної серії XCOM зі спеціальною початковою ціною 9,99 доларів США  Нью-Йорк, 14 квітня 2020 р. – стало відомо, що компанія 2K планує випустити XCOM®: Chimera Squad, спін-оф популярної тактичної покрокової стратегії XCOM 2, для ПК з ОС...

Новий трейлер NBA 2K21 розкриває ігровий процес на PS5

Читати
08.10.2020 10:00
Версія NBA 2K21 для консолей наступного покоління демонструє новий рівень реалістичності. Компанія 2K випустила новий трейлер NBA 2K21. Трейлер показує, як гра виглядає на консолі наступного покоління PlayStation 5. Створена з нуля, щоб показати неймовірну потужність, швидкість і технології консолей наступного покоління, NBA 2K21...