Тиждень швидкості в GTA Online: подвійні виплати за гонки на болідах

Олександр Ткачук
22.06.2020 13:07

А також потроєні нагороди за гонки на парашутах, безкоштовний транспорт і багато іншого

Пішоходи, увага! Якщо вам потраплять на очі загублені колеса та шматки кузова, або ви побачите, як хтось маневрує в потоці машин, або повз вас пронесеться лихач на повній швидкості, – не дивуйтеся. У Південному Сан-Андреасі настав тиждень швидкості.

До 24 червня включно нараховуються подвійні виплати за гонки на болідах. Сядьте за кермо автомобіля-ракети та подивіться, чи вистачить вам майстерності, щоб провести його через поворот-шпильку на швидкості, від якої темніє в очах.

Потроєні нагороди за гонки на парашутах

Якщо вам подобається шугати над розлюченими суперниками, виконуючи смертельно небезпечні трюки, зверніть увагу: за всі гонки на парашутах зараз нараховуються потрійні виплати.

Або скористайтеся цим шансом, щоб зміцнити своє становище в кримінальному світі: до кінця тижня потроюється зарплата громил і партнерів, а за роботу та випробування боса ви отримуватимете вдвічі більше GTA $ і RP.

Футболка Coil USA

Увійдіть в GTA Online у будь-який день до 24 червня, і ви отримаєте в подарунок футболку Coil USA – предмет одягу, який усім своїм виглядом кричить: «Я люблю Америку! І свій гібридний автомобіль!».

Шанс виграти Ocelot R88

Виберіть у своєму гардеробі самий облягаючий гоночний костюм і прогуляйтеся в такому вигляді головною залою казино-готелю Diamond – прямо до колеса удачі.

Крім грошей, одягу, RP і різного роду сюрпризів у вас є шанс виграти Ocelot R88. Тобто, якщо пощастить, ви зможете видати себе за водія боліда й сміливо наплювати на правила дорожнього руху. Що може піти не так?

ЗНИЖКИ

Автосалони на території Лос-Сантоса й околиць проводять ліквідацію товару підвищеної небезпеки – так би мовити, щоб підлити масла у вогонь. Крім того, знижені ціни на ряд транспортних засобів, об’єктів нерухомості та на покращення для офісів.

Безкоштовні транспортні засоби:

  • BF Raptor
  • Shitzu Hakuchou
  • Principe Nemesis
  • Nagasaki Hot Rod Blazer

Розпродаж транспортних засобів:

  • Vapid Flash GT – знижка 40 %
  • Itali GTB – знижка 40 %
  • Coil Rocket Voltic – знижка 40 %
  • Ocelot Stromberg – знижка 35 %

Знижка 40 % на офіси:

  • Maze Bank, західна будівля
  • Бізнес-центр Arcadius
  • Lombank, західна будівля
  • Башта Maze Bank

Знижка 30 % на покращення для офісів:

Інтер’єри, зміна назви організації, сейф, збройова шафа, апартаменти

Знижка 50 % на великі склади для спецвантажу

Меблева оптова точка, склад у Західному Вайнвуді, газова фабрика Xero, склад постачання, склад Bilgeco, склад Walker & Sons, склад Сайпрес, склад Darnell Bros

TWITCH PRIME

Гравці, які зв’язали свої облікові записи Twitch Prime і Social Club, отримають бонус у розмірі 200 000 GTA $, якщо увійдуть в GTA Online з 18 по 25 червня (кошти будуть зараховані протягом 72 годин). А якщо ви вже отримали два попередніх таких бонуси, продовжуйте відвідувати гру щотижня: тоді за підсумками місяця вас чекатиме додатковий бонус, і загалом ви отримаєте 1 000 000 GTA $.

Крім того, ви отримаєте повну компенсацію на базову вартість ігрової зали Pixel Pete’s у Палето-Бей, а ще для вас діють спеціальні пропозиції на родстер Declasse Mamba (знижка 70 %) і літак V-65 Molotok (знижка 80 %).

Якщо ви хочете отримувати такі бонуси, зайдіть на сторінку Twitch Prime і зареєструйтеся.

Інформація про діючі обмеження доступна на сайті служби підтримки Rockstar.

Поділитися
Коментарі (0)

Напишіть відгук

>Дякуємо!
Ваш коментар надіслано на модерацію!
Коментарі відсутні
Наступна
Бонуси для самогонників і мисливців за головами в Red Dead Online

А також у каталозі знову доступні товари з обмеженої серії Місцевих жителів мучить спрага, яку не втамувати водою. Наступні сім днів усі завдання з продажу самогону приноситимуть на 50 % більше грошей, тому у вас є шанс вигідно розпродати товар, що накопичився. За завдання та події вільного режиму для самогонників нараховується вдвічі більше досвіду ролі. […]

Попередня
Оновлення спільноти Civilization VI вийде 25 червня 2020 року

Сьогодні студія Firaxis опублікувала відео, у якому розповідається про оновлення, зміни та доповнення, що з’являться в Civilization VI у наступному оновленні спільноти, випуск якого заплановано на 25 червня. Кожне оновлення гри пропонує нову функцію, як-от сценарій, режим гри або налаштування. Цього місяця в складі оновлення з’явиться другий сезон Civilization VI: Red Death, багатокористувацького режиму для […]

Рекомендуємо також

Нагороди за щоденні випробування в Red Dead Online і знижки на рідкісні скарби з колекції мадам Назар

Читати
18.06.2020 11:20
Пройдіть щоденні випробування в Red Dead Online цього тижня та отримайте гідну нагороду: Пройдіть 3 щоденних випробування та отримайте 10 отруєних стріл Пройдіть 6 щоденних випробувань і отримайте 4 колекційні монети Пройдіть 10 щоденних випробувань і отримайте карту скарбів Подарунки будуть доставлені в сейф...

Borderlands Science і внесок у розвиток наукових досліджень

Читати
07.04.2020 17:30
Зірка серіалу «Теорія великого вибуху» Маїм Бялік взяла участь в озвучуванні гри, щоб надихнути мільйони гравців зробити внесок у розвиток життєво важливих медичних досліджень. 7 квітня 2020 року у ФРІСКО (Техас) компанії Gearbox Software і 2K представили Borderlands Science, інтерактивну гру в рамках популярної відеогри...

Більше можливостей для кіберспорту: Lenovo представила новинки бренду Legion

Читати
22.07.2021 13:30
Компанія Lenovo представила новинки бренду Legion — 16-дюймовий флагманський ноутбук Lenovo Legion 7i, потужний 16-дюймовий Lenovo Legion 5i Pro та Lenovo Legion 5i з 15-дюймовим або 17-дюймовим екраном, які легко налаштувати під потреби користувача. Продуктивність лежить у основі кожного продукту лінійки Lenovo Legion —...